TELEFONIJA
Sign Up

Telefonija - laserTEL

Telefonske Pakete možete koristiti iskljucivo u režimu Postpaid uz korišćenje usluge u periodu od najmanje 24 meseca i to uz obaveznu uslugu Interneta. Usluga se realizuje u saradnji sa BeotelNET ISP d.o.o. i svi korisnici su obavešteni da se usluga realizuje kroz njihov sistem. Takođe, korisnik potpisuje zahtev za aktivaciju uslge na BeotelNET ISP d.o.o. zahtevu.

Postoje dva paketa za telefoniju. Start paket mogu izabrati korisnici koji isključivo uzimaju novi broj. Paket  je namenjen manjim potrošačima, jer u okviru paketa nema besplatnog saobraćaja VAN mreže, već samo u mreži. Ovde smo se vodili metodom, "koliko pričaš, toliko platiš". Best paket mogu izabrati korisnici koji žele da prenesu broj ili da uzmu novi broj. Paket je namenjen potrošačima koji koriste fixni intezivnije. U pretplatu je uključeno 100minuta prema Fixnim brojevima u zemlji i inostranstvu.

Za oba

laserTEL paketi Postpaid paket
Ugovor na 24 meseca
OnNet

Besplatno
Minuti van Mreže

 Cena
Fixni Srbija
Cena Mobilni Srbija  Obračunski interval 
Start 190,00* 0,00 0 4,8rsd 16,4rsd 60sec+60sec
Best 400,00 0,00 100** 1,2rsd 9,6rsd 60sec+60sec

 

Sve cene su sa obračunatim PDV-om, a izražene su u dinarima i na mesečnom nivou, osim gde je drugačije naznačeno. Ova ponuda se primenjuje od 01.5.2014.

Ponuda_telefonija.pdf

Glavna cvorista laserNET-a u Srbiji

Point-Of-Presents na teritoriji SrbijeNovi Pazar
Tutin
Sjenica
Kraljevo
Prijepolje 
 

Dokumentacija za identifikaciju.
Resenje APR, Obrazac PEPDV, RATEL odobrenja i dozvole

Klikni za
DOWNLOAD